Skip to main content

Goedkoopste abonnementen volgens Testaankoop

 

Telecomprovider yoin maakt de slogan van beste prijs op het beste netwerk opnieuw waar. We bieden onze klanten kwaliteitsvolle én goedkope GSM-abonnementen en Internet Thuis aan. En dat wordt door het recentste onderzoek van Testaankoop bevestigd. Uit dit onderzoek blijkt dat yoin de goedkoopste provider op de markt is.

Uit datzelfde onderzoek blijkt dat consumenten in 2022 gemiddeld voor een GSM-abonnement van 5 GB per maand kiezen. Als we het goedkoopste GSM-abonnement van yoin samenvoegen als bundel met ons Internet Thuis, komen we als goedkoopste provider uit het onderzoek van Testaankoop. Base staat op een tweede plaats, VOO een derde, Mobile Vikings strandt op plaats zes en Hey Telecom op zeven.

Operator Abonnement Aanbod Prijs per maand
yoin
Internet DSL + Abonnement Unlimited/5 GB 100 Mbps en geen downloadlimiet + onbeperkt bellen, sms’en en 5 GB € 45
Base
Unlimited Internet + Base 8 GB 200 Mbps en geen downloadlimiet + onbeperkt bellen, sms’en en 8 GB € 47.25
Mobile Vikings
Unlimited Fast Internet + Abonnement onbeperkt bellen/15 GB 100 Mbps en geen downloadlimiet + onbeperkt bellen, sms’en en 15 GB € 52
Hey Telecom
hey!Internet + hey! Mobile L 150 Mbps en geen downloadlimiet + onbeperkt bellen, sms’en en 50 GB € 53

Wat is Testaankoop?

Testaankoop is een consumentenorganisatie die zich inzet voor de consumenten in België. Ze doen regelmatig onderzoeken en informeren de consumenten. De consumentenorganisatie werd in 1957 opgericht door Louis Darms en een aantal vrijwilligers. Sinds 2013 is de organisatie enorm groot en geven ze consumentenbladen uit in verschillende landen. In die bladen staan dan resultaten waarin Testaankoop producten/merken vergelijkt met anderen en er een score aangeeft. Zo kies je heel gemakkelijk je favoriete producten!

Yoin werd er opnieuw uitgekozen als goedkoopste provider. Voor slechts €45 heb je een Internet Thuis én een GSM-abonnement! Bij yoin surfen we mee op het best geteste Proximus-netwerk. Reken dus maar op goed bereik! Waar wacht je nog op? 

internet thuis yoin