Skip to main content

Waarom kiezen voor yoin?

 

Kiezen voor yoin is kiezen voor de beste prijs op het beste netwerk. Als klant van yoin geniet je van verschillende voordelen en talloze exclusieve kortingen. Nog geen klant bij yoin? Na het lezen van deze blog twijfel je geen seconde meer. Gelukkig verloopt de overstap naar yoin heel gemakkelijk! 😉

 

Voordelen yoin 

Beste prijs 

Als je kiest voor yoin, kies je ook meteen voor de beste prijs. We verbeteren ons continu en proberen steeds voor de laagste prijs te gaan. Zonder daarbij in te boeten op kwaliteit. 

 

Zo geniet je momenteel van fantastische tarieven. Yoin geeft nieuwe klanten 50% korting op de abonnementen van 12 GB. Voor 12 GB, 200 belminuten en 500 sms’en betaal je slechts € 5 en voor onbeperkt min/sms betaal je € 5,5. Daarnaast zijn ook alle andere abonnementen een stuk goedkoper geworden. Voor ons kleinste abonnement met 5 GB, 200 belminuten en 500 sms’en betaal je slechts € 7. En voor het grootste abonnement met 40 GB en onbeperkt min/sms betaal je maar € 14 per maand. 

 

Beste netwerk 

Naast de goedkope tarieven surf je bij yoin ook op het betrouwbare Proximus-netwerk. Dat netwerk werd voor het derde jaar op rij verkozen tot beste en snelste netwerk van België. Proximus heeft in België 99% 4G-dekking. Bij yoin kan je dus rekenen op goed bereik en ben je altijd en overal verbonden. 

 

Scoor geregeld extra korting 

Bij yoin scoor je, naast goedkope abonnementen, ook geregeld kortingen. Je kan tot wel vijf keer per jaar deelnemen aan de vriendendienst. Ken je iemand die nog geen klant is bij yoin? Top! Deel je persoonlijke bestellink via e-mail, Facebook of Whatsapp. Van zodra hij of zij met je bestellink een abonnement bij yoin neemt, ontvangen jullie beiden automatisch € 10 korting op de eerstvolgende factuur. En zo kan je tot wel € 50 korting per jaar scoren! Wist je dat al meer dan 5000 mensen je voorgingen? 

 

Daarnaast geniet je nog van talloze exclusieve kortingen via ons loyaliteitsprogramma, yoin the club. En om van deze kortingen te genieten, hoef je als klant helemaal niets te doen. Ga naar ons loyaliteitsprogramma, kies de kortingen die bij je passen en bestel je deal. De kortingen gaan van webshops, pretparken, dierentuinen, activiteiten, cadeaubonnen en zoveel meer. Neem snel een kijkje op yoin the club.

 

Flexibele abonnementen 

Bij yoin hang je niet vast aan een GSM-abonnement. Je kan je abonnement maandelijks aanpassen. En daarnaast ook je abonnement helemaal zelf samenstellen. Dat kan je helemaal zelf via onze MyYoin-app. Ontdek de nieuwe MyYoin-app hier. De abonnementen van yoin starten al vanaf €5. Ideaal dus als eerste GSM-abonnement voor je kind of voor de kleine verbruikers in het gezin. 

 

Ook voor bedrijven is yoin zeer interessant 

Naast individuen en gezinnen is yoin ook ideaal voor kleine bedrijven. Ook als bedrijf kan je van de voordelen van yoin genieten. Je surft mee op het betrouwbare Proximus-netwerk daarbovenop geniet je van zeer goedkope tarieven. Verder is het ook heel gemakkelijk om over te stappen

De overstap gebeurt namelijk in vijf minuten en is helemaal gratis. Daarnaast kunnen jij en je werknemers ook deelnemen aan de vriendendienst. Per werknemer verdien je €10 korting op de eerstvolgende factuur. Zo scoren zowel jij als je werknemers korting en geniet je bedrijf van €20 korting. 

 

Yoin voor het hele gezin 

Wist je trouwens al dat je bij alle abonnementen van yoin een datalimiet kan instellen? Zo hou je het verbruik van jezelf en dat van je kinderen onder controle. Je internetverbinding blokkeert dan automatisch en wordt volgende maand opnieuw geactiveerd. Is je data geblokkeerd en wil je toch nog verder surfen? Dan kan je natuurlijk ook extra data bijkopen. Ook dat gebeurt gemakkelijk via de MyYoinapp of de MyYoin-omgeving. 

 

Tevreden klanten 

Tevreden klanten zijn enorm belangrijk voor yoin. Door de tevreden recensies krijgt yoin een hoge score van 4.1/5 op het consumentenplatform Trustpilot. Word jij één van onze tevreden klanten? Dus waar wacht je nog op? Word klant bij yoin, bestel je Internet Thuis of GSM-abonnement en geniet mee van onze voordelen. Ontdek hier onze 50% korting promo en onze aantrekkelijke GSM-abonnementen.